타운게시판

Thang Thang Thang is hiring servers!

djkkbbq 1 1209

Hello San Diego! 

This is Thang Thang Thang Korean Bistro! We are a restaurant located in Convoy. We are looking for passionate servers to join our great team! We specialize in great authentic Korean Entrees and we serve a large assortment of drinks. Korean speaking is not required!

If you are interested please call or text 858-735-1384.

Or come stop by for an interview! 

Our address is 

7905 Engineer Rd.

San Diego, CA 

글쓴이에게 쪽지보내기
1 Comments
해리포터 2020.06.11  
안녕하세요 저 여기에서 일했던 사람입니다. 여기 정말 일하기 좋아요. 많이 지원하세요. 팁도 잘 나오고 일하는 사람들이 다 좋아요. 밥도 나오고요 바빠서 저희가 못 먹을꺼 같으면 햄버거나 피자를 매니저님께서 사오세요. 평일에는 혼자 일하는 환경이지만 매니저님 상시 대기하면서 바쁘면 바로 도와줘요. 그리고 무거운 거 드는 그런 노동은 하나도 없어요. 특히 매니저님 너무 사람 좋으시고요. 근무시간이 길지만 앉아서 쉴 수 있도록 배려도 해주시고 지금 엘에이 살아서 그러는데 여기서 일하고 싶을 정도네요 ㅎㅎ  여기서 한번 일하시면 딴데 못갈꺼에요. 한번 지원해보세요.
제목