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캘리포니아주 최대 규모의 리조트/카지노인 PECHANGA 리조트&카지노에서 우아하지만 캐주얼한 ‘스시&오이스터 바’가 ‘시푸드…

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캘리포니아주 최대 규모의 리조트/카지노인 PECHANGA 리조트&카지노에서 우아하지만 캐주얼한 ‘스시&오이스터 바’가 ‘시푸드 그로토’를 대신합니다

-Pechanga 리조트&카지노가 새로운 레스토랑 ‘우미 스시 & 오이스터 바’와 그 메뉴를 선보입니다-

Pechanga 리조트&카지노에서 2013년 가을과 겨울에 이어진 수백만 달러 규모의 재단장의 일부로 탄생한 ‘우미 스시&오이스터 바’가 독창적인 해산물 메뉴가 기발한 남미의 풍취와 결혼한 듯한 분위기 속으로 손님들을 초대한다. ‘우미 스시&오이스터 바’는 연말 및 신년 시즌을 맞아 Pechanga 리조트&카지노를 찾은 수만명의 방문객들에 맞춰 지난해 12월30일 월요일 영업을 시작했다. 이전에 같은 자리에 위치했던 ‘시푸드 그로토’의 어둡고 외딴 분위기 대신, 손님들은 호스테스 스테이션을 지나치면서부터 활기찬 칵테일 풀바를 만나게 된다. 식당의 내부로 더 깊숙이 들어서면 원목과 무지개빛 대리석으로 꾸며진 4각형 모양의 스시바가 3개 면에 걸쳐 손님을 맞는다. 편안한 부스와 테이블 자리 역시 커플과 그룹 손님들을 위해 준비됐다. ‘우미 스시&오이스터 바’는 저녁 식사를 위해 오후 5시부터 문을 연다. ‘우미 스시&오이스터 바’에 대한 추가 정보 또는 자리 예약을 위해서는 http://www.pechanga.com/을 방문하거나 (877)711-2946으로 전화하면 된다.

스시 주방장 소개

마사히토 “마사” 나가시마는 일본 카나가와현 출신으로, 요코하마에서 이태리 및 프랑스 음식을 공부했다. 뉴욕시에서는 시내 최고 일식 퓨전 레스토랑 여러 곳에서 스시 셰프로 일했다. 그 이후에는 남가주 지역의 최상급 호텔과 리조트에서 일해왔다.

이치로 “제이크” 타카오는 일본의 어촌 마을 인근에서 자랐다. 그의 가족은 바닷가 앞에서 높은 인기를 얻은 식당을 운영했으며, 그는 이 곳에서 신선한 해산물을 다루며 실력을 쌓았다. 제이크와 그의 가족은 테메큘라라는 작은 마을로 이주해 “니혼’ 레스토랑과 스시바를 오픈했다. 여기서 제이크는 테메큘라의 연예인과 비슷한 존재가 됐다. 아직까지도 손님들은 ‘우미 스시&오이스터 바’에 걸어 들어오다 그를 알아볼 정도다.

카즈히사 “카즈” 미야노는 일본 사이타마현 출신으로 1980년대 초반 스시 셰프로 캘리포니아에 왔다. 그는 ‘하마요시 레스토랑’을 포함한 LA 일대의 여러 유명 레스토랑에서 활동했다. 1990년대 초, 카즈는 샌디에이고로 자리를 옮겨 수상 기록을 가진 인기 레스토랑 ‘카페 자팡고’에 합류했으며, 이 곳에서 전통 일본 음식과 프랑스식 요리 기술을 접목하는 방법을 배웠다.

우미의 셀렉션

‘우미 스시&오이스터 바’의 주방장 다미안 스탠리는 스시, 사시미, 핸드롤, 컷롤, 로바, 애피타이저 및 각종 요리들을 현대식에 최첨단이면서도 편안한 느낌을 준다고 평가한다. 샌프란시스코 피어에서 처럼 사워도우 브레드 보울에 담겨 나오는 클램차우더나 검보와 잠발라야 같은 아이템들을 그는 편안한 느낌이라고 표현한다. 현재 아주 유명한 음식은 일식-남미식 퓨전으로 ‘그슬린 미소 양념 안티쿠초스 칠레산 농어와 페루산 옥수수 및 콩양념 (Seared Miso Anticuchos Chilean Sea Bass with Peruvian Corn and Soy Glaze)’ 또는 ‘뜨거운 철판에 볶은 문어와 퀴노아 샐러드, 콘핏 핑거링 감자, 토마도 마멀레이드 및 치미추리 드리즐 (the Octopus a la Planch with Quinoa Salad, Confit Fingerling Potatoes, Tomato Marmalade and Chimichurri Drizzle)’ 등이다. 최첨단 메뉴 아이템에는 ‘본 마로우 랍스터와 배, 타초이 샐러드, 셀러리 뿌리 스코다리아와 블랙 트러플 비네이그렛 (the Bone Marrow Lobster with Pear, Tatsoi Salad, Celery Root Skordalia and Black Truffle Vinaigrette)’, ‘부드러운 연어와 파넬라 글레이즈, 토마티요 퀴노아, 시트러스 올리브 콤포트 (Salmon, served with Panela Glaze, Tomatillo Quinoa and a Citrus-Olive Compote) 이다.

신규 멤버십 혜택 리워드

아직까지 Pechanga의 더 클럽 멤버가 아니라면 회원 가입은 무료인 동시에 간편하다. 21세 이상에 적법한 신분증이 있는 모두에게 열려 있으며, 단순히 클럽 데스크에 들르기만 하면 금세 자신이 좋아하는 테이블 게임이나 슬롯을 플레이할 때마다 다양한 혜택을 쌓을 수 있다. Pechange의 더 클럽에 새로 가입하는 이들은 최대 1000달러의 클럽 달러가 보장되는 스핀을 돌릴 기회를 받는다. 더 많이 플레이 할수록 더 많은 돈을 선물한다! 추가 정보는 (877)711-2946에 전화하거나 http://www.pechanga.com/으로 로그온 하면 된다.


Pechanga 리조트&카지노 소개

Pechanga 리조트&카지노는 미 전역의 최고, 최대 규모의 리조트/카지노 중 하나입니다. 2002년부터 AAA로부터 4다이아몬드 평가를 받고 있는 Pechanga 리조트&카지노는 머무는 기간에 관계없이 그 어디서도 찾을 수 없는 휴가를 선사합니다. 3000개 이상의 인기 슬롯머신과 테이블게임, 세계적인 수준의 유흥, 517개의 객실, 레스토랑, 스파 및 Journey at Pechanga에서의 챔피언십 골프를 제공하는 Pechanga 리조트&카지노는 고객과 커뮤니티의 요구에 부응하면서 동시에 그 이상을 제공하는 목적지입니다. Pechanga 리조트&카지노는 Pechanga Band of Luiseno Indians가 소유 및 운영하고 있습니다. 추가 정보는 1-888-PECHANGA로 전화 또는 http://www.pechanga.com/을 방문하여 찾을 수 있습니다. Pechanga 카지노&리조트의 페이스북 페이지(www.facebook.com/pechanga)나 트위터(@PechangaCasino)로 팔로우 해주시기 바랍니다. Pechanga 리조트&카지노는 24시간 오픈합니다. 입장은 21세 이상이어야 합니다.


ELEGANTLY CASUAL SUSHI & OYSTER BAR REPLACES SEAFOOD GROTTO INSIDE STATE’S LARGEST RESORT/CASINO, PECHANGA RESORT & CASINO

-- Pechanga Resort & Casino Presents All New Restaurant and Menu at Umi Sushi & Oyster Bar --

As part of Pechanga Resort & Casino’s multimillion dollar renovation through the fall and winter of 2013, Umi Sushi & Oyster Bar welcomes guests into its inviting ambiance filled with inventive seafood selections married with a whimsical South American flair. Umi Sushi & Oyster Bar opened its doors to the public on Monday, December 30, just in time for the New Year’s Eve and New Year’s Day rush of tens of thousands of visitors to Pechanga Resort & Casino. Instead of the dark and secluded-looking Seafood Grotto, which it replaced, guests are treated to a sparkling, full cocktail bar as they pass the hostess station. Further into the restaurant lies the three-sided, rectangular sushi bar with live wood and iridescent marble finishes. Comfortable booth and table seating also awaits couples and groups. Umi Sushi & Oyster Bar is open nightly for dinner at 5:00p.m. For more information or reservation about Umi Sushi & Oyster Bar, please visit http://www.pechanga.com/ or call (877) 711-2946.

Sushi Chefs’ Bios

Masahito “Masa” Nagashima, from Kanagawa, Japan, studied Italian and French cooking in Yokohama. In New York City, he worked as a sushi chef in a few of the city’s top Japanese fusion restaurants. Since then, he has worked at top hotels and resorts in Southern California. 

Ichiro “Jake” Takao grew up in near a fishing village in Japan. His family opened a very popular ocean front restaurant where he worked with the freshest seafood. Jake and his family came to the small town of Temecula where his family opened the “Nihon” restaurant and sushi bar. Here, Jake became somewhat of a Temecula celebrity. To this day, people walk-in to Umi Sushi and Oyster Bar and recognize him.

Kazuhisa “Kaz” Miyano, from Saitama, Japan, came to California in the early1980s as a sushi chef and worked in Los Angeles’s top sushi bars in including the acclaimed Hamayoshi restaurant. In the early 90s, Kaz moved to San Diego, Calif. and joined award winning restaurant Cafe Japango, where he learned to combine traditional Japanese and French cooking techniques.

Umi’s Selection

Chef de cuisine of Umi Sushi & Oyster Bar, Damian Stanley, calls the restaurant’s selection of sushi, sashimi, hand rolls, cut rolls, raw bar, small plates (appetizers) and big plates (entrees) current, cutting-edge and comforting. Items such as the clam chowder served in a sourdough bread bowl like on the piers in San Francisco, and the gumbo and jambalaya he refers to as comforting. Of the moment dishes include a Japanese-South American fusion such as the Seared Miso Anticuchos Chilean Sea Bass with Peruvian Corn and Soy Glaze, or the Octopus a la Planch with Quinoa Salad, Confit Fingerling Potatoes, Tomato Marmalade and Chimichurri Drizzle. Cutting-edge menu items are the Bone Marrow Lobster with Pear, Tatsoi Salad, Celery Root Skordalia and Black Truffle Vinaigrette and the seemingly unassuming Salmon, served with Panela Glaze, Tomatillo Quinoa and a Citrus-Olive Compote.

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About Pechanga Resort & Casino
Pechanga Resort & Casino offers one of the largest and most expansive resort/casino experiences anywhere in the country. Rated a Four Diamond property by AAA since 2002, Pechanga Resort & Casino provides an unparalleled getaway, whether for the day or for an extended luxury stay. Offering more than 3,000 of the hottest slots, table games, world-class entertainment, 517 hotel rooms, dining, spa and championship golf at Journey at Pechanga, Pechanga Resort & Casino features a destination that meets and exceeds the needs of its guests and the community. Pechanga Resort & Casino is owned and operated by the Pechanga Band of Luiseno Indians. For more information, call toll free 1-877-711-2946 or visit http://www.pechanga.com/. Follow Pechanga Resort & Casino on Facebook.com/Pechanga and on Twitter @PechangaCasino. Pechanga Resort & Casino is open 24-hours. Guests must be 21 and older to enter the casino.
 

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